Jo vetem mode/ Sportist Kristian Mojallia rrefen emsionet e kampionatit te fitness-it (07.10.17)Unë e nis mëngjesin në orën 7 me 6 kokrra vezë, një të verdhë dhe 6 të bardha, tershër dhe drithëra. Ka qenë babai im ai që më ka future nëpër hekura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *